The daily nectar

The Daily Nectar is een alles in één voedingssupplement voor de huid, het lichaam en welzijn.

Vele externe en interne factoren hebben invloed op de conditie van de huid, zoals vervuiling, dieet, uv-straling en stress. Dit betekend dat we bij het verzorgen van onze huid met meerdere factoren rekening moeten houden. Een goede huidverzorging gaat verder dan alleen het gebruik van huidproducten.

Het doel van The Daily Nectar is een gezonde, stralende huid, verrijkt met wetenschappelijk bewezen werkzame ingrediënten, die het immuunsysteem en energieniveau versterken en voor regulering van de hormonale balans zorgen.

Het stimuleert: de huidelasticiteit en stevigheid, haarconditie, energieniveau, immuunsysteem, regulering van de hormoonbalans.

Richt zich op:eerste tekenen van huidveroudering, schade door vrije radicalen, vermoeidheid

Geselecteerde hoofdingrediënten:

Astaxanthine: helpt de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en uv-schade. De beste bescherming tegen vrije radicalen (500x sterker dan vitamine E). Komt van een 100% natuurlijke bron, de microalg Haematococcus Pluvialis.

Hyaluron: beschermt tegen uitdroging en zorgt voor een stevige jeugdige huid.

Bosbes extract: blauwe bosbessen zijn een superfood, rijk aan antioxidanten en staan bekend om hun celbeschermende eigenschappen.

Acerola: een krachtige huidverzorgingsingrediënt, met hoge doses vitamine C en antioxidanten.

Poeder van de maca wortel: een traditionele middel voor het reguleren van de hormoonbalans.

Één doos met 28 shotjes €69,-

Koop je maandelijks een doos The Daily Nectar bij Skin! dan betaal je €59,-