Quanis Dermafiller

Quanis Dermafiller de filler zonder naalden!

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes ,wallen, droogtelijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking.

Deze nieuwe methode is pijnloos en een veilige manier om je huid te verjongen!

De pads zijn opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes die gemakkelijk de huid in kunnen penetreren waardoor je direct resultaat ziet.

Hyaluronzuur is een natuurlijk component van de huid die vocht vasthoudt. Door het insluizen van hyaluronzuur direct onder de opperhuid, trekt de huid op de behandel plek vocht aan, waardoor rimpels verdwijnen en de huid stevig en flexibel wordt.

Na een behandeling zie je direct resultaat, om het resultaat vast te houden wordt aangeraden om na een salon behandeling een thuis kuur te volgen van 2x per week gedurende 1 maand.

Na een Quanis Dermafiller maand kuur volstaat 1x per week.

Quanis Dermafiller bevat echter niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine C. Dit geeft een extra boost aan de huid. Quanis Dermafiller bevat geen kleur- of geurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Het gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt!

Het Quanis Melting Essence Mask onderscheidt zich van alle andere gezichtsmaskers.

Het, ultradunne, transparante masker smelt door het termische effect in combinatie met stoom of het CO2 serum en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen.
De quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Multiplier Effect

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen.

Samenstelling:

Sodium Hyaluronate;

Sodium Hyaluronate heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke ander polymeer.

Scutellaria Baicalensis Wortel Extract;

De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant, deze komt voor in China en Rusland. Het is een anti-allergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.

Magnesium Ascorbyl Phosphate;

Magnesium Ascorbyl Phosphate Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen.

Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract;

Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract heeft een licht exfoliërende werking.

Squalaan;                     

Squalaan is een huideigen stof en is een antioxidant. Het beschermt de huid tegen de invloed van UV-licht. Het Squalaan in het Melting Essence Mask is identiek aan deze huideigen stof!  Het geeft de huid zijn glans terug en maakt de huid zacht. Ook geschikt voor de extreem gevoelige huid, is adaptogeen (vult aan wat de huid op dat moment nodig heeft) en verzacht rimpels en lijntjes.

Astaxanthine;

Astaxanthine is een carotenoïde. Deze komen in twee hoofdgroepen voor: de carotenen, die alleen uit koolstof en waterstof bestaan en xantofylen, die zuurstof bevatten. Voorbeelden van carotenoïden zijn alfacaroteen, bètacaroteen, bèta-cryptoxanthine, luteïne, zeaxanthine, lycopeen en uiteraard astaxanthine. Alleen de eerste drie, alfacaroteen, bètacaroteen, bèta-cryptoxanthine, zijn een provitamine A en kunnen in het lichaam worden omgezet naar retinol, ook wel vitamine A genoemd. De meeste carotenoïden zijn krachtige anti-oxidanten

Niacinamide;

Niacinamide zorgt voor de aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren; deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender.

Adenosine Gist;

Adenosine gist heeft huidverjongende eigenschappen.

Quanis metlting mask behandeling€78,-
Quanis combi behandeling€103,-
Quanis dermafiller pro kuur€315,-