Fillers Without needles

FILLERS WITHOUT NEEDLES® is een 100% naaldloze behandelmethode waarbij hoogwaardige hyaluronzuur fillers worden ingezet om lijntjes, (diepe) rimpels en huidvolume te corrigeren.

De hyaluronzuur in de fillers die wij gebruiken vormen een soort flexibele “kussentjes” onder de huid, die vocht aantrekken én vasthouden. Hierdoor creëren we dus volume door vocht!! Dit volume kan worden gecreëerd in lippen en/of lipcontouren, maar ook voor rimpels, lijntjes of deukjes op te vullen.

Wij werken alleen met hoogwaardige en veilige HA fillers allemaal CE gecertificeerd, direct afkomstig van de producent en dus 100% origineel, van uiterst zuivere kwaliteit en in de USA en/of EU geproduceerd. Deze merken/producten zijn reeds jaren op de markt en hebben hun werking én veiligheid bewezen.

De tool die gebruikt wordt is een “pen” die precies de juiste druk kan generen om vloeistoffen op basis van hyaluronzuur, in de epidermis en/of dermis van de menselijke huid te ‘persen’.

Lichaamseigen HA heeft vrij korte levensduur (ongeveer 3-5 dagen), maar het HA in de Fillers waar wij mee werken blijft gemiddeld tussen de 4-9 maanden in de huid aanwezig. Dit komt omdat de HA formule in deze fillers een bepaalde bewerking heeft ondergaan waardoor deze minder snel door ons lichaam kan worden afgebroken.

SEMI-permanent (tijdelijk) effect waardoor je zelf kan bepalen wanneer je het weer tijd vindt om een toch-up behandeling te ondergaan. Super veilig, zonder lange-termijn nadelen!
Belangrijk om te weten is dat we met de FILLERS WITHOUT NEEDLES techniek volume opbouwen. Om deze reden werken we in 2 stappen, een eerste behandeling waarna er altijd direct zichtbaar resultaat is! En na 4 weken volgt er een touch-up behandeling (inbegrepen in prijs) waarbij we verder kunnen corrigeren, perfectioneren en de rest van de ml. opbouwen.Het opbouwen in twee stappen verlengt niet alleen de levensduur van het resultaat, maar zorgt ook voor de meest natuurlijk ogende resultaten en verkleint de kans knobbeltjes en een over-gecorrigeerde looks [“duckface”].

0,5 ml €150,-

1,0 ml €250,-

1,5 ml €350,-

incl. Touch Up < 4 weken

20% korting op een touch up behandeling binnen 7 maanden


http://fillerswithoutneedles.be