Nutraskin

 

Veel mensen zijn zich bewust van het feit dat huidverzorging het meest effectief is als je zowel de binnen- als de buitenkant aanpakt.

Voor die aanpak van binnenuit is Nutraskin Collagen Drink, een innovatieve anti-aging drank op basis van VERISOL collageen. Dit collageen vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden.

Door dagelijks gebruik van Nutraskin Collagen Drink blijft de huid elastisch en verminderen lijntjes en rimpeltjes.

Na consumptie van Nutraskin stimuleren de collageenpeptiden de fibroblasten tot de aanmaak van lichaamseigen collageen.

Niet alleen de gezichtshuid, maar ook de kwetsbare huid van hals en decolleté en je hele lichaam profiteert van Nutraskin.

Onderzoek bevestigd dat VERISOL collageen daadwerkelijk helpt cellulite te verminderen!

Samenstelling per dagelijkse portie (1 sachet) :

-VERISOL Collageen 7,5 g

-Vitamine C 80 mg (100% ADH)

Dit voedingssupplement is vrij van hulpstoffen en allergenen.

20 poedersachets €35,95

Nutraskin skin westzaan schoonheidssalon

BEAUTY ASTAXANTHIN

Astaxanthine is een echte mooimaker voor de huid.  Het helpt de hydratatie van de huid en vermindert zichtbare tekenen van het ouder worden (minder rimpeltjes). Astaxanthine zorgt voor een jeugdige glow en een stralende huid.

Omdat astaxanthine slecht oplost in water, is het technisch niet haalbaar om dit ingrediënt in een goede hoeveelheid aan NutraSkin Collagen Drink toe te voegen. Daarom introduceerde Nutraskin Beauty Astaxanthin. Deze capsules kunnen dagelijks worden genomen als aanvulling op NutraSkin Collagen Drink.

WAT IS ASTAXANTHINE?

Astaxanthine is een carotenoïd die door algen wordt gemaakt om zich te weren tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en vervuiling.

Beauty Astaxanthin bevat het gepatenteerde AstaREAL® afkomstig uit micro-algen. De superieure productiemethode van AstaREAL® garandeert dat de algen onder ideale omstandigheden worden gekweekt. Het resultaat is een hoge concentratie astaxanthine van een zuivere kwaliteit van natuurlijke oorsprong. Beauty Astaxanthin softgels zijn aangevuld met vitamine C en vitamine E. Deze antioxidanten helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.

Samenstelling per dagdosering (1 softgel) :

-Astaxanthine (Uit Haematococcus Pluvialis) 4 mg

-Vitamine C (Ascorbinezuur) 60 mg  (75% ADH)

-Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 10 mg (83% ADH)

INGREDIËNTEN:
Zonnebloemolie (vulstof), softgelcapsule (verdikkingsmiddel -gelatine, glycerine – gezuiverd water, ijzeroxide als kleurstof), AstaReal® (astaxanthine), vitaminen, glycerol (emulgator), siliciumdioxide (antiklontermiddel).

60 softgels € 33,95